Montering og vedlikehold

*****

Kährs Gulv

Å installere et parkett fra Kährs er raskt og enkelt takket være vårt innovative låsesystem Woodloc®. Woodloc-systemet låser bordene sammen mekanisk, og eliminerer sprekker mellom bordene. Den overlegne passformen gjør gulvet sterkere og mer slitesterkt. Forbred deg til å installere parkettgulvet ditt ved å se vår instruksjonsfilm og / eller lese leggeanvisningene våre.

https://www.kahrs.com/nb-no/hvordan/legging-av-parkett/

Boen Gulv

Det er viktig å installere BOEN parkett i samsvar med installasjons instruksjonen. Ettersom vi vil gjøre det enkelt for deg å legge parketten, har vi laget installasjons instruksjoner og retningslinjer som du kan laste ned.

https://boen.com/nb-no/teknisk/installasjon

Parkett på varmefolie

Først og fremst. Det er produsentenes anvisninger som gjelder. Dette finner du informasjon om i monteringsveiledningene som vi har lagt til ovenfor. Her er en kortversjon.

Når du skal legge parkett på varmefolie skal det aller først legges en isolasjonsplate, som f. eks. Depron. Denne er 6mm tykk. Så legges varmefolien på platene. Deretter legger du 0,2mm plastfolie som tapes i skjøtene før du tilslutt legger parkettgulvet.