Byggmakker på pristoppen!

Byggmakker på pristoppen!

Denne gang er det Byggmakker som tar mest for 1-stav parkett. Kjeden ligger 100 kroner høyere enn Maxbo og Byggern, men det er ingen av de store kjedene som slår Ekte Tre as på pris.

Eik Prague 1-Stav plank fra Kährs Capital Collection er en av de fineste gulvene i vårt sortiment. I dette gulvet er det bare eiketømmer i fineste kvalitet som er brukt. Gulvet er børstet, har mikrofasede kanter og ultramatt lakk. Alt sikrer et vakkert klassisk utseende.

Vi sjekket prisene mandag 3.februar og det er svært store prisforskjeller på dette gulvet. Byggmakker ligger på topp med en pris på 1.499,- kroner pr. kvm. Maxbo tar 1.399,- kroner og Byggern ligger på 1.390,- kroner.

Vi i Ekte Tre as har spesialisert oss på levering av eksklusive parkettgulv til en fornuftig pris. Vi har prisgaranti på kampanjevarer. Når vi annonserer et tilbud skal vi ha den beste prisen! Det er derfor vi vinner prissamenligninger. Vår pris på Kährs Eik Prague ligger i dag på 1.139,- kroner. Det er 360,- kroner pr. kvm under Byggmakker og 260,- kroner lavere enn Maxbo og Byggern. Slå den!

04.02.2020 09:16