Det lønner seg å sjekke prisene på parkett!

Det lønner seg å sjekke prisene på parkett!

I dag har jeg sjekket prisen på Kährs bestselger, Eik Horizon Lux Collection. Prisforskjellen er på 250 kroner pr. kvm. Ekte Tre as er billigst med en tilbudspris på 999,- kroner.

Eik Horizon er en del av Kährs kolleksjon Lux, 1-Stavs design med Ultramatt lakk overflatebehandling. Parkettgulvet ser ut og føles som ubehandlet, nysaget tømmer, men med lakkens sterke og usynlige vern mot slitasje. Den ultramatte overflaten på Lux, og 3-stavs kolleksjonen Lumen, forsterker gulvenes ekte skjønnhet.

Hvite tregulv er beroligende og sofistikerte og skaper et perfekt lerret for fremvisning av møbler og design. Eik Horizon er et 1-stavsgulv med hvit, innfarging som fremhever tydelige nyanser i treet. Firesidet mikrofasing av kanten sikrer et klassisk uttrykk med hele bord. Hvert bord er nøye og grundig børstet for å fremheve trestrukturen i treet. Den matchende 3-stav versjonen av dette gulvet heter Eik Mist. Horizon og Mist tilhører Kährs designkategori "Tåkegrå" gulv.

Kährs parkett Eik Horizon er en av de mest populære 1-stavgulvene i dag. Det er derfor svært aktuelt å sjekke prisene i butikkene på dette gulvet. Ekte Tre bruker programmet Kampanjeanalyser for å sjekke hvordan våre egne tilbudspriser er i forhold til konkurrentenes. Dagens prisundersøkelse viser at Ekte Tre as har den beste prisen på Eik Horizon med 999,- kroner og at Byggmakker, Maxbo og Monter har den høyeste prisen med 1.249,- kroner.

Det er en prisforskjell på 250 kroner pr. kvm. Skal du handle 50 kvm parkett, vil du spare 12.500 kroner på å velge det rimeligste av dagens alternativer enn dersom du gjør handelen hos en av de største kjedene. Nedenfor ser du en tabell som viser alle prisene på Eik Horizon i dag.

Jeg har jobbet med prisanalyser på byggevarer i mer enn 25 år og vet at det er svært store prisvariasjoner i byggevarehandelen. Ta kontakt med meg dersom du ønsker å sjekke priser på parkett, så gjør jeg en gratis prisanalyse for deg. Det lønner seg!

Prissammenligning Kährs Eik Horizon 13. november. Alle priser er innhentet mellom kl. 10.00 og 11.00

Firmanavn Pris
EKTE TRE kr 999
BYGGHJEMME kr 1 116
SKI BYGG kr 1 139
PARKETTHUSET kr 1 162
BYGGERN kr 1 190
BYGGMAKKER kr 1 248
MAXBO kr 1 249
MONTER kr 1 249

Hårek Jørgensen tlf. 922 85 118

13.11.2019 10:47