Følelsen bare Ekte Tre kan gi

Følelsen bare Ekte Tre kan gi

Tregulv gjør dine føtter varme og lune på kjølige dager og komfortable kjølige på varme dager, takket være den naturlige cellestrukturen i tre.

Et gulv er mye mer enn bare noe du går på. Gulvet er viktig for rommets følelse og utseende. Når du tenker på hvordan du vil designe hjemmet, bør du begynne med gulvet. Gulvet er grunnlaget. Vegger og tak kan du male om ved behov, mens gulvet er av mer permanent karakter. Det er også noe du bruker daglig.

Gulvets utseende, dvs. farge, overflate, struktur, mønster og hardhet, kan variere stort mellom de forskjellige tresortene – fra lys, rolig lønn, via bøk og eik til mørk og levende valnøtt eller jarrah. Finn ut så mye du kan om de forskjellige sortene og egenskapene deres, samt om hva de kan gjøre for deg og hjemmet. Gulvet setter stemningen.

Har du allerede funnet "ditt" gulv, eller vil du sjekke en pris? Ring oss så gjør vi en gratis prissammenligning for deg. Det lønner seg!

Ekte Tre har kampanjer med prisgaranti. Når vi annonserer et tilbud skal vi ha den beste prisen. Fant du ikke "ditt" gulv på tilbud i vår nettbutikk i dag gir vi deg gjerne et pristilbud.

Vi bruker daglig Kampanjeanalyser fra Infosenter.no for å overvåke våre konkurrenter. Tilbudspriser på gulv fra alle de store kjedene registreres og analyseres. Vi vet derfor hva som er den beste prisen og kan fortelle deg hva du burde betale. Kampanjeprisene varierer mye fra dag til dag. Det lønner seg å ta en prisanalyse før du handler.

Kilde: Kährs Norge.

08.11.2019 13:37