Gratis pris- sammenligning!

Gratis pris- sammenligning!

Hårek Jørgensen har mer enn 25 års erfaring med prissammenligning av byggevarer. Spør eksperten om råd før du handler. Da er du sikker på at du kjøper til riktig pris.

Kampanjeanalyser er et egetutviklet program for sammenligning av byggevarepriser. Med lang erfaring og bred fagkompetanse vil vi være ditt førstevalg når du skal kjøpe nytt gulv, panel, dører og vinduer. Vi registrerer og analyser daglig alle tilbud og kjedekampanjer. Vår prishistorikk strekker seg 25 år tilbake i tid. Det gir oss et troverdig erfaringsgrunnlag for å vurdere priser og gi deg en best mulig pris.

Som Markedssjef for en større byggevareforretning i Oslo opplevde jeg at kampanjepriser ble satt etter «magefølelse» eller i beste fall kvalifisert synsing. Det var ikke godt nok den gang og det er det heller ikke i dag. Kampanjeanalyser ble etablert høsten 1994 på grunnlag av denne erfaringen og har frem til i dag vært forbeholdt de store byggevarekjedene. I dag kan du også gjøre som proffene, sjekke prisene, helt gratis.

Har du allerede bestemt deg for et nytt gulv eller en ny dør? For eksempel Kährs, Eik Nouveau Blonde, Eik Paris eller Horizon, og er usikker på hva du skal betale. Ta kontakt med Hårek Jørgensen på tlf 922 85 118 så tar vi en hyggelig prat og sjekker prisene sammen.

16.11.2019 12:34
lagt til handlevogn