Hvilken byggevarekjede tror du er billigst?

Hvilken byggevarekjede tror du er billigst?

Vi har sjekket prisene på parkettgulvet Eik Horizon fra Kährs. Det er stor prisforksjell, også mellom kjedene.

Kährs Eik Horizon er et 1-stavs eikegulv med steingrå fargetoner. Parkettgulvet, som er 15 mm tykt, har mikrofas på fire sider og fremtrer som en klassisk fullplank. Hvert bord er børstet og den ultramatte lakken gir inntrykk av nylig saget tømmer. Vi sjekket prisene på dette gulvet fordi det er en av bestselgerne som mange ønsker å legge i sin bolig.

Så, hvem av de store kjedene stikker av med seieren? Eller er spesialbutikkene billigere?

Maxbo, Monter og Byggmakker annonserer lik pris og tar 1.249,- kroner pr. kvm. Byggern har lagt sin pris under de andre og går ned med 59,- kroner til 1.190,- kroner. Bygghjemme, Ski Bygg og Parketthuset annonserer det samme gulvet fra 1.116,- kroner til 1.162,- kroner. Spesialbutikken Ekte Tre as annonserer Eik Horizon til 999,- kroner og har en pris som ligger 250,- kroner lavere enn landets største kjeder. Det er en betydelig prisforskjell som ved et kjøp av 50 kvm. utgjør hele 12.500,- kroner spart.

Når vi sammenligner priser foretrekker vi å sjekke helt identiske produkter, levert av samme produsent. I denne prissammenligningen har vi innhentet priser 24. januar mellom kl. 09.00 og 10.00. Dersom du ønsker at vi skal sjekke andre Kährs parkettgulv er det bare å ta kontakt med Hårek Jørgensen så fisker vi det for deg.

24.01.2020 13:22