Kährs Eik Classic Nouveau Blonde. Garantert Best Pris!

Kährs Eik Classic Nouveau Blonde. Garantert Best Pris!

I noen desemberdager selger vi Kährs bestselger, Eik Nouveau Blonde, rekordbillig for levering i januar.

Den halvgjennomskinnelige beisen på dette 1-stavs, hvite eike gulvet fra Classic Nouveau Collection gjør at varmere fargetoner kan komme gjennom, noe som gir gulvet en lys fargebalanse og et klassisk nordisk uttrykk.

Hvert bord er børstet nøye for å få frem strukturens karakter og fremheve den naturlige strukturen i treverket. 4-sidig mikrofasing i kantene sikrer et tradisjonelt 1-stavs plank utseende og følelse. Den matte lakkfinishen eliminerer gjenskinn mens du beskytter treverket mot daglig slitasje.

Sjekk kampanjeprisen her:

Nå tilbyr vi deg å reservere de pakkene du trenger, slik at du kan forberede og følge din plan for oppussing på nyåret. Det er ofte leveringstid på byggevarer men med litt planlegging får du varene akkurat til riktig tid. 

Vi frakter gulvet til deg når du vil ha det levert. Dersom du bestiller tilbehør som underlag, matchende lister og leggeverktøy får du det ofte fritt levert, dør til dør, på Østlandet. Det er enkelt for deg og dessuten får du med alt du trenger i en leveranse.

Ekte Tre legger ut alle kampanjevarer i Prisguiden og Prisjakt. Det gjør vi for å vise deg at du gjør et godt kjøp. Prisguiden sammenligner priser fra over 500 butikker og rekordbillig-merket betyr at varen ikke har vært billigere før.

03.12.2020 14:26