Kährs Eik Nouveau Blonde - Vår bestselger!

Kährs Eik Nouveau Blonde - Vår bestselger!

Vi setter ned prisen og annonserer prisgaranti på tre bestselgere fra Kährs. Eik Blonde, Horizon og Coast. Når vi annonserer et tilbud skal vi ha den beste prisen!

Vi legger ut alle våre tilbud på Prisguiden og Prisjakt. Dagens sammenligning på Prisguiden viser at vi ligger inntil 10 prosent lavere enn våre konkurrenter. Sjekk prisene på våre bestselgere fra Kährs. Eik Horizon, Eik Coast og Eik Blonde.

Oppdaterte kampanjepriser på våre bestselgere finner du her. Til nettbutikk

Følelsen bare Ekte Tre kan gi.

Eik Nouveau Blonde er et hvitpigmentert matt lakkert 1-stavs gulv med eikens naturlige fargevariasjoner. Den delvis gjennomsiktige balanserte hvite kontrasten lar den varme eike fargen skinne gjennom. Et perfekt utgangspunkt for et lyst nordisk interiør. Inneholder kvist og utbedret kvist. Børstet med mikrofasede kanter.

Eik Horizon, dette beisede 1-stavs eike gulvet i Lux Collection har varme jordfarger samordnet med steingrå fargetoner. Med mikrofas på fire sider er uttrykket av en klassisk fullplank sikret. Hvert bord er nøye børstet til fullkommenhet for å forsterke sorteringens naturlige karakter. Den ultra matte lakken skaper inntrykk av nylig saget tømmer som effektivt eliminerer reflekser, samtidig beskytter treet mot daglig slitasje

Eik Coast er ekte tre i imponerende plankemønster, hvor hver planke består av kun ett stykke eik. Børstet overflate, mikrofasede kanter og ultramatt lakk. En lakk som sees og føles som nysaget tre. Gir et eksklusivt utrykk i rommet! Enkel, rask legging, egnet i kombinasjon med gulvvarme og tørt norsk klima.

07.01.21

06.01.2021 12:38