Kampanje 23. - 26. oktober "Grå tregulv"

Kampanje 23. - 26. oktober "Grå tregulv"

Ask Stream har en utrolig flott gråfarge. Ask tåler mye og det finnes i store mengder ikke langt unna - noe som reduserer belastningen på miljøet ved kortere transport og kontrollert bærekraftig skogbruk.

Ask er et treslag med vakkert og variert åremønster som passer perfekt til parkettgulv. Fargen går mot en lysere, nesten hvit tone i ytterveden, mens kjernevirket går fra grått og lysebrunt til en gulere sjattering. Kährs Ask Stream er et 1-stav Ultramatt parkettgulv. Det kjennes og ser ut som ubehandlet, nysaget tømmer. Det har et sterkt og synlig sjikt som beskytter mot daglig slitasje.

I vår kampanje "Grå tregulv" har vi også valgt ut Kährs Eik Coast 1-stav og Eik Dim 2 stav i tillegg til Eik Glow. Disse tre gulvene har også en Ultramatt overflate. Mange av gulvene våre er fargetilpasset. Det betyr at gulvene utfyller hverandre perfekt og kan brukes sammen, noe som åpner for en verden av muligheter. Du kan for eksempel velge et 1-stavsgulv for stuen, som Eik Coast, og et 3-stavsgulv som Eik Dim med samme farge for soverommene. Det er dessuten mye rimeligere enn å velge 1-stav i hele huset.

22.10.2019 12:57