Kampanjepriser på mønstergulv

Kampanjepriser på mønstergulv

Vår pris på Boen fiskeben er rekordbillig! Kährs Palazzo Bianco er en av markedets rimeligste mønstergulv. Bestill tidlig, gjerne 4-6 uker før du skal legge gulvet. Det kan være lang leveringstid.

Se alle tilbudsprisene i vår nettbutikk

Hva tenker du på når du hører mønstergulv?

Kanskje store bygg og herregårder i Europa. Mønstergulv har med sikkerhet hatt tradisjon for å være et populært valg i mange, ikke bare europeiske land i flere tiår. Mønstergulv-design fungerer like bra i et moderne hus som i mer tradisjonelle boliger. Faktisk har mønstergulv vært en av de sterkeste trendene innen gulv og fortsetter å øke i popularitet ettersom de gir en distinkt og mangfoldig stil til alle interiører.

Gulvet er fundamentet i alle interiører. Hvordan et mønstergulv endrer rommet uttrykk er slående, det kan gi karakteristisk og dramatisk uttrykk til hele interiøret. Kährs tilbyr deg et bredt sortiment av mønstergulv, både når det gjelder design, gulvmateriale og leggemetoder.

RUTENETT MED EN MODERNE VRI

Du har kanskje hørt om gulv i rutenett mønster - et mønster som består av fire horisontale og vertikale staver, noe som gir en interessant dimmensjon til interiøret. Rutenett mønster kan legges på flere ulike måter. På Kährs har vi valgt en moderne vri og kan tilby allerede ferdigkonstruerte parkettgulvbord i hollandskt og franskt mønster.

HOLLANDSKT MØNSTER - PALAZZO

Palazzo i tre er satt sammen i en formasjon med flere staver i et rutemønster. De har et unikt repeterende mønster med tre korta staver i lengden som avsluttes av en stav. Resultatet er en livfull symmetri som løfter alle rom.

15.04.2021 15:52