Leveringstid - 2 uker!

Leveringstid - 2 uker!

I tillegg til lagerførte Kährs Eik Paris har vi nå kampanje på tre populære gulv. Eik Sky, Nouveau Snow og Nouveau Gray, alle med leveringstid på 2-3 uker fra bestilling. I tillegg til den korte leveringstiden har vi prisgaranti på kampanjevarer

Du har sikkert fått med deg at byggevarehandelen har store problemer med å få inn varer denne høsten. Har du et  prosjekt på gang er det lurt å bestille raskt slik at du får ditt nye gulv når du ønsker det. For å gjøre det enkelt for deg har vi i tillegg prisgaranti på kampanjevarer.

Send inn en forespørsel fra vår kontaktside eller legg inn en kjøpsforespørsel i vår nettbutikk så gir vi deg en komplett pris med frakt hjem til deg.

Eik Sky er en av våre bestselgere. Den gjennomsiktige hvite innfargingen på dette børstede 1-stavs eikegulvet i Lux Collection balanserer lyse og mørke kontraster i treet slik at de subtile varme eiketonene mykt filtrerer gjennom. Med mikrofas på fire sider er uttrykket av en klassisk fullplank sikret.

Vi har best pris på Eik Nouveau Snow. Våre lyse gulv passer bra i flere forskjellige interiørstiler, enten du sikter mot en moderne, minimalistisk eller elegant stil. De lyse og vakre tregulvene gir deg en tiltalende base for å bygge og innrede resten av interiøret.

Eik Nouveau Gray er et gråpigmentert matt lakkert 1-stavs gulv med eikens naturlige fargevariasjoner. Et lyst grått gulv med jord fargetoner, egner seg godt som basen i flere interiørstiler. Splintveden lager liv og variasjoner i overflaten. Inneholder kvist og utbedret kvist. Børstet med mikrofasede kanter.

10.08.2021 10:18