Rekordbillig! Kährs parkett

Rekordbillig! Kährs parkett

Kährs Eik Coast, en av våre vakreste 1-stav gulv med Ultramatt lakk, har aldri vært billigere. Reserver ditt nye gulv nå og få det levert på nyåret, når du er klar for oppussing.

Kährs Eik Coast er Ekte tre i imponerende plankemønster, hvor hver planke består av kun ett stykke eik. Børstet overflate, mikrofasede kanter og ultramatt lakk. En lakk som sees og føles som nysaget tre.

Sjekk kampanjeprisen her:

Nå tilbyr vi deg å reservere de pakkene du trenger, slik at du kan forberede og følge din plan for oppussing på nyåret. Det er ofte leveringstid på byggevarer men med litt planlegging får du varene akkurat til riktig tid. 

Vi frakter gulvet til deg når du vil ha det levert. Dersom du bestiller tilbehør som underlag, matchende lister og leggeverktøy får du det ofte fritt levert, dør til dør, på Østlandet. Det er enkelt for deg og dessuten får du med alt du trenger i en leveranse.

Ekte Tre legger ut alle kampanjevarer i Prisguiden og Prisjakt. Det gjør vi for å vise deg at du gjør et godt kjøp. Prisguiden sammenligner priser fra over 500 butikker og rekordbillig-merket betyr at varen ikke har vært billigere før. Her kan du sammenligne prisene på Eik Coast

Trenger du hjelp med bestillingen?

Det er ikke så lett å bestille byggevarer på nett. Vi kan hjelpe deg slik at du får med tilbehør og frakt. Alt til avtalt pris og leveringstid. Prisen er den samme på nett, telefon og i butikk!

Rekordbillig er nettopris og kan ikke kombineres med andre rabatter.

19.11.2020 09:22