Slik oppnår du best pris på parkett

Slik oppnår du best pris på parkett

Spør oss om råd før du handler et nytt Kährs gulv. Da er du sikker på at du kjøper parkettgulvet til riktig pris, sier Hårek Jørgensen i Ekte Tre, som opplyser at det er svært store prisforskjeller på gulv.

Ekte Tre bruker Kampanjeanalyser, et egenutviklet program, til sammenligning av byggevarepriser. Vi registrerer og analyserer daglig alle de store kjedenes tilbud på parkett, laminat, vinyl og furugulv. Vår prishistorikk er unik og strekker seg 25 år tilbake i tid. Det gir oss et troverdig erfaringsgrunnlag for å vurdere priser og vi kan derfor gi deg best mulig råd når du skal kjøpe ditt nye gulv.

Som markedssjef for en større byggevareforretning i Oslo opplevde jeg at kampanjepriser ble satt etter «magefølelse» eller i beste fall kvalifisert synsing. Det var ikke godt nok den gang og det er det heller ikke i dag. Kampanjeanalyser ble etablert høsten 1994 på grunnlag av denne erfaringen og har frem til i dag vært forbeholdt de store byggevarekjedene. I dag kan du gjøre som proffene, sjekke tilbudsprisene. Helt gratis.

Har du allerede bestemt deg for et av Kährs flotte gulv? Bestselgerne Eik Nouveau Blonde, Eik Paris eller Eik Horizon, og er usikker på om du har fått den beste prisen slik at du ikke betaler for mye? Ta kontakt med Hårek Jørgensen på telefon 922 85 118 så tar vi en prat om ditt gulvprosjekt og sjekker prisene sammen.

26.11.2019 13:14