Småland Collection

Småland Collection

Utvalgte eikeplanker med mye karakter, individuelt behandlet basert på sin unike sammensetning av kvister, grov struktur og sprekker. Resultatet er et livlig gulv med naturlig glans og trefølelse.

Spør oss om pris på gulvene i Kährs Småland Collection

Eik Aspeland

Tidens tand med lyse farger inspirert av mel og brød - Eik Aspeland er et veldig rustikt 1-stavs plankegulv med store kvister og sprekker som gir gulvet et gammelt utseende. Overflatebehandlet med en hvitpigmentert olje. Kraftig børstet, håndskrapet, sagmerker for den unike overflaten og med fasede kanter.

Eik Vista

Tåkehvit farge med med en balansert kontrast av gjennomsiktighet - Eik Vista er et rustikt 1-stavs plankegulv med en tredimmensjonal struktur som løfter frem kvist og gir gulvet et slitt utseende og følelse. Overflatebehandlet med hvitpigmentert olje, børstet, håndskrapet og med fasede kanter.

Eik Klinta

Den gjennomsiktige hvite pigmenteringen på dette 1-stavs eikegulvet fra Småland Collection skaper et naturlig blekt inntrykk. Hvert bord er omhyggelig håndskrapet, noe som fremhever kvister og det balanserte rustikke utseendet på gulvet. Fasede kanter på fire sider forsterker det klassiske plankeutseendet. Hvert bord er forsiktig børstet for å få frem særegenheten og fremheve den naturlige strukturen i treet.

Eik Handbörd

Forblåst utseende og følelse av grå nyanser mot en røkt bakgrund - Eik Handbörd er et veldig rustikt 1-stavs plankegulv med store kvister og sprekker som gir gulvet et slitt utseende. Grå olje, lett røkt, kraftig børstet, håndskrapet, sagmerker og med fasede kanter som gir et unikt utseende. 15mm. 

Eik Kinda

Grå jordfarger, balansert kontrast og transparent - Eik Kinda er et veldig rustikt 1-stavs plankegulv med store kvister og sprekker som gir gulvet et slitt utseende. Overflatebehandlet med en pigmentert olje som gir en gråhvit tone. Kraftig børstet, håndskrapet, sagmerker og med fasede kanter.

Eik Ydre

Tre møter kalde nyanser av frost, salt og tang - Eik Ydre er et rustikt 1-stavs plankegulv der hvert bord har en slitt følelse som lokker frem treets naturlige struktur. Kvist fremhever og gir gulvet en unik følelse. Overflatebehandlet med gråpigmentert olje, børstet, håndskrapet og med fasede kanter.

Eik Möre

De kalde gråtonene følels å ha blitt slitt ned og avslører en varmere base - Eik Möre er et rustikt 1-stavs plankegulv med en håndskrapet, ujevn overflate som løfter frem treets naturlige struktur med kvister som gir gulvet et slitt utseende. Overflatebehandlet med gråpigmentert olje, børstet, håndskrapet og med fasede kanter.

Eik Vedbo

Naturlig farge med markerte kontraster og varme, gyldne toner av honning og moden rug i tresketid - Eik Vedbo er et rustikt 1-stavs plankegulv med en tredimmensjonal struktur som løfter frem kvist og gir gulvet et slitt utseende og følelse. Overflatebeahndlet med olje, børstet, håndskrapet og med fasede kanter. 

Eik Sevede

Rike, varme toner med gultoner gir naturlige kontraster og livlighet - Eik Sevede er et rustikt 1-stavs plankegulv med en tredimmensjonal struktur som løfter frem kvisten og gir gulvet et slitt utseende. Overflatebehandlet med en pigmentert olje, varmrøkt bruntone, børstet, håndskrapet og med fasede kanter.

Eik Finnveden

Vibrerende naturlige farger med gultoner og honning - Eik Finnveden er et veldig rustikt 1-stavs plankegulv med store kvister og sprekker som gir gulvet et gammelt utseende. oljet, kraftig børstet, håndskrapet, sagmerker og med fasede kanter. 

Eik Tveta

Mørke innslag av kull og med et underliggende skinn av varme nyanser - Eik Tveta er et veldig rustikt 1-stavs plankegulv med store kvister og sprekker som gir gulvet et slitt utseende. Røkt og overflatebehandlet med en mørkpigmentert olje. Kraftig børstet, håndskrapet, sagmerker og med fasede kanter. 

27.11.2021 14:18