Superkampanje med Ekspresslevering

Superkampanje med Ekspresslevering

Nå har vi tilbud på 1-Stavs Boen Eik Plank i en rolig sortering og mattlakk til en kampanjepris som ligger langt under våre konkurrenter.

Når vi annonserer et tilbud skal vi ha den Beste Prisen! Nå kan du bestille dette gulvet til 889 kroner i en bergenset periode. Vi sjekker leveringstid og frakt hjem til deg uansett hvor i landet du bor. Send inn din forespørsel!

Dette er Boen Eik Castle Andante Matt Lakk

1-stavs parkett i en rolig sortering med noe fargespill og kvist og i en eksklusiv bredde på 209 mm. Hvitpigmentert mattlakk gir parketten en behagelig matt og lys fargetone som skaper en jordnær og typisk skandinavisk stemning. Lange og brede gulvbord understreker perspektivet i rommet og fremhever den naturlige trefølelsen. Fas på langsiden av bordene fremhever plankepreget ytterligere. Den matt lakkerte overflaten har det naturlige og varme utseende av oljet gulv, kombinert med lakkens slitestyrke. Legges limfritt med Boen X-press Clic system som gir rask og sikker legging og reduserer tidsforbruket. Gulvet er klart til bruk og kan benyttes umiddelbart etter legging. Godt egnet for gulvvarme.

Du finner alle våre kampanjepriser på eksklusive Boen og Kährs gulv i vår nettbutikk

13.08.2020 11:30