Superpris! Boen Fiskeben og 1-stav Eik Pale White

Superpris! Boen Fiskeben og 1-stav Eik Pale White

Nå har vi har vi "Best Pris Garanti" på to av de mest populære Boen parkettgulvene. Mønstergulv i Fiskeben og 1-stav plank med ultramatt lakk. Kampanjen gjelder til 7. november.

Du finner oppdaterte priser på begge gulvene i vår nettbutikk. Ta kontakt for bestilling så beregner vi kapp, avrunder til hele pakker, og sjekker prisen på frakt. En komplett leveranse med tilbehør som underlag og matchende lister gir det beste resultatet. Send inn din forespørsel her.

Boen Fiskeben Eik Adagio har den fineste sorteringen, Live natural olje, firesidig fas og børstet. Bordene kan justeres nøyaktig og settes sammen uten bruk av lim eller spesialverktøy.

Boen Eik Pale White Plank 181 er en 1-stav parkett i en rustikk sortering med Live Pure hvitlakk (Ultramatt) En behagelig lys fargetone som gir en nordisk stemning. 

Trenger du hjelp med bestillingen?

Det er ikke så lett å bestille byggevarer på nett. Vi kan hjelpe deg slik at du får med tilbehør og frakt. Alt til avtalt pris og leveringstid. Prisen er den samme på nett, telefon og i butikk!

22.10.2020 10:53