Termotre til bad og badstue

Termotre til bad og badstue

Moelven tilbyr ulike typer termotre som er godt egnet for bruk i bad og badstue

Termobehandlingen er basert på en gradvis temperatur og fuktprosess, ingen kjemikalier benyttes. Fordelene med termotre er høy stabilitet og lite bevegelse. Termobehandlingen fører til at treet får en jevn, gjennomgående farge. Overflaten er i høy kvalitet i nesten kvistfri sortering, noe som gir et enkelt renhold.

Bad:

Termoask kan med hell benyttes på badet. Treverket gir rommet varme og skaper en egen stemning.Fordelen er at du alltid har et varmt gulv, både optisk og rent teknisk sett. Gulvet er også annerledes å trå på, og mer sklisikkert enn fliser. Det gir rett og slett en annen atmosfære og opplevelse av rommet enn med flis. Bruker du termoask i våtsonen krever dette en del vedlikehold i form av jevnlig oljing.

Badstue:

I badstuen brukes det treslag som ikke drar til seg varme, og det kan være lurt å bruke kvistfrie treslag for å unngå kvae. Moelvens utvalg av badstueprodukter er nøye utvalgt både for sin kvalitet, utseende, men også for at de leder mindre varme og gir en behagelig sitteflate.

31.03.2020 10:29