Scanflex Bris - Garantert Best Pris!

Vi har prisgaranti på kampanjevarer. Når vi annonserer et tilbud skal vi ha den beste prisen!

Scanflex Bris Eik Hvitoljet dørblad

Bris Eik dørblad hvitoljet. Dørbladmål: 826X2040.

Velg en dør- og vindusekspert.

Ekte Tre AS samarbeider med fremragende leverandører av dører og vinduer. Send inn din forespørsel så sjekker vi leveringstid og frakt hjem til deg uansett hvor i landet du bor.

Vi leverer over hele landet, direkte fra fabrikk. Spør oss om pris på ditt dør- og vindusprosjekt.

Gilje Ytterdør

Kvalitet er et godt miljøvalg

Når du kjøper nye dører og vinduer skal de holde i 20 til 30 år. Det er viktig at du kan stole på at produktene holder en suveren kvalitet. Vi, i Ekte Tre as, har jobbet med dører og vinduer i flere ti-år og kan faget vårt. Velg en dør- og vindusekspert til ditt nye prosjekt. Da får du produkter som holder lenge. Det er et godt miljøvalg.

Bildet viser Gilje Hades Basic med glass og fast sidefelt. NCS Spesialfarge

Gilje Stavangerprofil

Hvordan velge dører og vinduer?

Har boligen din klassiske eller moderne vindu? Sørg for at vinduene passer til din bolig. Hvordan er de «gamle» vinduene? Det er også viktig å tenke over fremtidig vedlikehold. Vi kan også levere trevinduer med aluminium utvending.  Det gjør vedlikeholdet mye enklere.

Ekte Tre as Logo

Kampanjer med prisgaranti!

Ekte Tre as lanserer prisgaranti på kampanjevarer. Ta kontakt med oss så sjekker vi prisen som du har fått av våre konkurrenter. Når vi annonserer et tilbud skal vi ha den beste prisen!

Spør oss om pris!

Gilje eXtrem

Hva er U-verdi

U-verdi forteller noe om hvor godt vinduet eller døren isolerer og om det slipper ut mye varme. Lavest U-verdi er best. Det stilles ulike krav til U-verdi i nye og eldre hus. Eldre hus skal ikke ha vinduer og dører med en U-verdi som er større enn 1,2. Nye boliger må ha en U-verdi på minst 0,8. Anbefalinger fra Enova er at du kjøper dører og vinduer med en U-verdi på 1.0 eller bedre når du skal bytte vinduer i et eksisterende hus.

Enova Energirådgivning

Bytt til lavenergivinduer

Har du vinduer fra 80 tallet eller eldre burde du vurdere å bytte ut disse. Du finner trekk ved å ta et stearinlys langs vinduskarmen og på den måten sjekke for trekk. Det er også mulig å gjøre termografering i huset ditt. Da vil du se hvor varmen forsvinner. Du får inntil 5.000 kroner i støtte fra Enova til energirådgivning.

Sjekk mer hos Enova

Ekte Tre as samarbeider med fremragende leverandører av dører og vinduer. Send inn din forespørsel så sjekker vi leveringstid og frakt hjem til deg uansett hvor i landet du bor.

Flere nyheter

lagt til handlevogn