Eksklusive dører

Ekte Tre as skaffer dører og vinduer fra kjente merkevareleverandører og spesialiserte møbelsnekkere. Respekt for miljøet og håndverket er avgjørende for oss. Er du på jakt etter noe helt unikt kan vi skaffe det til deg.

Ekte Tre as utvikler egne spesialdører i samarbeid med fremragende håndverkere som er eksperter på tremateriale. Fagfolk som produserer helt unike dører, akkurat det du vil ha.

Norges største produsent av innvendige heltredører.

Vi skaffer alle typer Swedoor dører. Jeld-Wen, Swedoor har forpliktet seg til en mer bæredyktig virksomhetpraksis som avspeiles i mer miljøvennlige produkter.

Swedoor Tid

Her kan du kjøpe Ekte Tre døra

Hvordan kan vi komme oss ut av "bruk-og-kast-samfunnet"? Bedre kvalitet på produkter vi kjøper vil redusere forbruket og bedre miljøet. Når Ekte Tre as velger produkter stiller vi oss følgende spørsmål:

 • Er produktet laget av de mest holdbare og bærekraftige materialene?
 • Er produktet varig og kan det repareres?
 • Anbefaler kunder produktet?
 • Har merkevareeier et bevisst forhold til hva som er etisk og ansvarlig forretningsdrift?
 • Tilbyr merkevaren den beste garantien
 • Eksklusive innvendige dører

  Eksklusive innvendige dører

  Med sine rene linjer gir Tid deg en følelse av noe velkjent, samtidig som dørserien stadig overrasker med nye uttrykk. Vi gir deg pris på de mest eksklusive dørene.

  Les mer…
  12.05.2020 13:05

Spør oss om pris!

Ekte Tre as utvikler egne spesialdører i samarbeid med fremragende håndverkere. Vi sjekker leveringstid og frakt hjem til deg uansett hvor i landet du bor.