Tynnparkett i Ekte Tre

Kährs Life er perfekt for renovering og kan installeres på et eksisterende gulv. Med sin 7 mm tykkelse passer den godt mot eksisterende terskler og dører, noe som sparer tid og penger under oppussingen. Vårt 5G skjøtesystem sikrer enkel installasjon og - reinstallasjon.

Kährs Life Coconut Cream Wide Kährs Life Coconut Cream Wide

Kährs Life - Spar tid og penger!

Vil du spare tid og penger under oppussingen? Kährs Life kan monteres oppå ditt eksisterende gulv. På bildet ser du Kährs Life Coconut Cream Wide - enkelt å installere.

Ekte Tre

Kährs Life kommer fra den fineste sortering av jevn eik eller valnøtt med bare noen få små kvister. Det er designet for å markere treets naturlige skjønnhet og beholde det stilige utseendet. Life kommer i mange forskjellige utgaver, så det er enkelt å finne din favoritt.

VAKRE TREGULV. LETTE Å ELSKE. VANSKELIGERE Å SKADE.

Det virkelige liv er fullt av barn, kjæledyr, leker, daglige oppgaver og utfordringer - som gulvet ditt må tåle. Kährs Life er et virkelig slitesterkt tregulv som beholder sin skjønnhet og naturlige utseende gjennom årene. Det er ripebestandig, støtsikker og enkel å rengjøre. Life-samlingen består av ti vakre farger, som spenner fra hvitere toner, naturlige, grå til mørkere toner. Å være et av de tøffeste tregulvene på markedet, kan du se tilbake selv etter år med slitasje og si: "Life er vakkert."

  1. Ekstra slitesterkt tregulv
  2. Klassens beste slitestyrke - laget for å vare, også ved kommersielt bruk
  3. Rask og enkel installasjon med 5G - lås
  4. 15 års slitasjegaranti
  5. Ideell for renovering
  6. Åtte nye farger og to naturelle

Kährs Life

LANG VARIGHET

Kährs Life matt lakk er best i klassen, beholder treets naturlige følelse og har enestående holdbarhet. Med utmerket slitestyrke og slagfasthet er Kährs Life designet for å vare - også ved kommersielt bruk.

EKTE TRE

Life kommer fra den fineste sortering av jevn eik eller valnøtt med bare noen få små kvister. Det er designet for å markere treets naturlige skjønnhet og beholde det stilige utseendet. Life kommer i mange forskjellige utgaver, så det er enkelt å finne din favoritt.

10 farger - 3 formater

lagt til handlevogn