• Kampanjer med prisgaranti

    Kampanjer med prisgaranti

    Ekte Tre as lanserer prisgaranti på kampanjevarer. Ta kontakt med oss så sjekker vi prisen som du har fått av våre konkurrenter. Når vi annonserer et tilbud skal vi ha den beste prisen!

    Les mer…

Flere nyheter

50 % på frakt

Gjelder ved kjøp av Boen Parkett Eik Castle Andante Live Pure for minimum 50.000,- kroner. Spør oss om en komplett pris med frakt.

Kährs og Boen parkett.

Lagervare på Vestby. Vi leverer hjem til deg på 2-3 dager, uansett hvor i landet du bor. Dagens kampanjepriser finner du i nettbutikken.

Boen Parkett Eik Castle Andante Live Pure

Sorteringen til Eik Andante er en blanding av rolig og balansert, med en fin struktur og lite kvist.  Passer godt til den nordiske stilen med rene linjer og jordfarger, og med sitt fokus på naturlige materialer. Behandlet med Live Pure lakk blir overflaten et hint lysere enn den naturlige oljede varianten, nesten som nysaget eik.

Rekordbillig - Prisguiden

Kampanjepris på Kährs Eik Prague. Nb! Kun en pall igjen i dag.

Kährs Parkett Eik Paris Ultramatt Capital Collection

De blonde nyansene i dette hvite, 1-stav gulvet fra Capital Collection er balansert med en jevn fargevariasjon mellom planker. Bare den reneste kvalitet eiketømmer er brukt, og hvert bord er forsiktig børstet for å få fram de naturlige særegenhetene og fremheve den naturlige strukturen av treet.

Kährs Eik Sky Ultramatt Lux Collection

Den gjennomsiktige hvite innfargingen på dette børstede 1-stavs eikegulvet i Lux Collection balanserer lyse og mørke kontraster i treet slik at de subtile varme eiketonene mykt filtrerer gjennom. 

Kährs Parkett Eik Horizon 1-stav

Dette beisede 1-stavs eike gulvet i Lux Collection har varme jordfarger samordnet med steingrå fargetoner. Med mikrofas på fire sider er uttrykket av en klassisk fullplank sikret.

Kährs Parkett Eik Prague Ultramatt Capital Collection

De grå tonene i dette 1-stavs gulvet fra Capital Collection er balansert med en jevn fargevariasjon mellom plankene. Bare eiketømmer av fineste kvalitet er brukt, og hvert bord er børstet for å få frem særtrekkene i sorteringen og fremheve den naturlige teksturen av treet.

Boen Parkett Eik Antique Brown 1-stav

Svært rustikk 1-stavs parkett som blir bearbeidet for hånd i flere stadier av arbeidsprosessen. Sprekker og kvist fylles for hånd med sort sparkel. Overflaten er høvlet for hånd, noen kvist er dypere, andre mer opphøyet.

lagt til handlevogn