Flere nyheter

Boen Eik Castle Andante - Lagervare!

Lagervare! - Leverer over hele landet på 1-2 dager

Boen Eik Andante Castle Live Pure lakk

Pris pr. kvm. 2,76 kvm. pr. pakke. Tips! Legg til 3-5 prosent kapp. Hele pakker

Kährs Eik Paris Ultramatt - Lagervare!

Lagervare! - Leverer over hele landet på 1-2 dager

Kährs Eik Paris Ultramatt Capital Collection

Pris pr. kvm. 2,54 kvm. pr. pakke. Tips! Legg til 3-5 prosent kapp. Hele pakker

Trenger du hjelp med bestillingen?

Det er ikke så lett å bestille byggevarer på nett. Det er ofte en stor investering og da kan det være greit med god kontakt på epost eller telefon. Vi kan hjelpe deg slik at du får en komplett leveranse med  tilbehør og frakt. Alt levert til avtalt pris og tid. Prisen er den samme på nett, telefon og i butikk! 

Send inn din forespørsel så sjekker vi leveringstid og frakt hjem til deg uansett hvor i landet du bor. 

Lagervare i dag!

Lagervare! - Leverer over hele landet på 1-2 dager

Kährs Eik Horizon Ultramatt Lux Collection

Pris pr. kvm. 2,72 kvm. pr. pakke. Tips! Legg til 3-5 prosent kapp. Hele pakker

Nyhet Kährs Life - Ekte Tre!

Kährs Life er perfekt for renovering og kan installeres på et eksisterende gulv. Med sin 7 mm tykkelse passer den godt mot eksisterende terskler og dører, noe som sparer tid og penger under oppussingen.

Life kommer fra den fineste sortering av jevn eik eller valnøtt med bare noen få små kvister. Det er designet for å markere treets naturlige skjønnhet og beholde det stilige utseendet. Life kommer i mange forskjellige utgaver, så det er enkelt å finne din favoritt.

Bestselgere fra Boen

Pusser du opp? Vi har mange flotte parkettgulv å velge mellom. Ønsker du et mer naturlig utrykk? Se nærmere på Eik Animoso eller Eik Andante. Nå senker vi prisen på Boen sine mest populære parkettgulv. 

Mønstergulv!

Kährs Whinfell er et kvalitets-vinylgulv i fiskebensmønster. Keramisk toppbelegg som gir gulvet enorm slitestyrek, samtidig som det er vakkert, stabilt og varmt og lunt å leve på. Stenkompositt i kjerne gjør at produktet ikke krymper og sveller, følgelig godt egnet i nordiskt klima og i kombinasjon med gulvvarme.

Kährs Eik Palazzo Bianco er et hvitpigmentert gulv i ekte tre. Klassisk Hollansk mønster som minner om en epoke med praktfull gulvstil. Inneholder eikens naturlige fargevariasjoner. Kan inneholde mindre kvister. Børstet og matt lakkert overflate.

Uslåelige lokale priser!

Er du på jakt etter eksklusive produkter innen gulv, vegg, dører og vinduer gir vi deg gjerne et uforpliktende tilbud. Vi sjekker konkurrentenes priser, så slipper du å gjøre den jobben. Send inn din forespørsel!

Her finner du våre salgsbetingelser