Flere nyheter

Trenger du hjelp med bestillingen?

Det er ikke så lett å bestille byggevarer på nett. Det er ofte en stor investering og da kan det være greit med god kontakt på epost eller telefon. Vi kan hjelpe deg slik at du får en komplett leveranse med  tilbehør og frakt. Alt levert til avtalt pris og tid. Prisen er den samme på nett, telefon og i butikk! 

Send inn din forespørsel så sjekker vi leveringstid og frakt hjem til deg uansett hvor i landet du bor. 

Trender 2021

Varmere lyse gulv med naturlig farger

Kampanje på Kährs bestselgere!

Nå har vi kampanje med prisgaranti på våre tre bestselgere fra Kährs. Når vi annonserer et tilbud skal vi ha den beste prisen!

Rekordbillig! Boen Eik Andante

 Vårt tilbud på Boen Eik Castle Andante Hvit Matt er rekordbillig i følge Prisguiden. Når vi annonserer et tilbud skal vi ha den beste prisen! Reserver ditt nye gulv. Send inn din forespørsel så gir vi deg et komplett tilbud på alt tilbehør og frakt.

Brede 1-stav eikeplank fra Kährs og Boen

Vi regner gjerne på ditt byggeprosjekt. Send inn din forespørsel så gir vi deg en komplett pris med alt tilbehør og frakt hjem til deg.

Vår service er betingelsesløs og i møte med våre kunder gjør vi alt for en perfekt leveranse!

Uslåelige lokale priser!

Er du på jakt etter eksklusive produkter innen gulv, vegg, dører og vinduer gir vi deg gjerne et uforpliktende tilbud. Vi sjekker konkurrentenes priser, så slipper du å gjøre den jobben. Send inn din forespørsel!

Ekspress-levering! Kährs Bestselgere

Vi leverer de aller fleste Kährs-gulvene direkte til deg på 3-5 dager, uansett hvor i landet du bor.

*****

Flere nyheter

Her finner du våre salgsbetingelser