Kährs Aware - Sjekk vår kampanjepris!

Kährs Aware er basert på gjenvunne, resirkulerte og naturlige fibre – Kährs Aware er et slitesterkt gulv for den moderne forbrukeren som søker komfort uten kompromisser med design.

Ingen skadelige materialer

Våre pelskledde venner lever sitt liv nært våre gulv og derfor er det viktig å sørge for at de holder seg friske. Aware Collection inneholder ingen PVC, ingen skadelige materialer og et gammelt gulv kan pusses opp med nytt. Perfekt for familier som bor sammen med sine pelskledde venner.

Bærekraft i kjernen

Laget av biobaserte materialer som resirkulert kork fra vinkorker, HDF fra resirkulert tre og naturlige fibre og fyllstoffer.

En naturlig C02- beholder

Ta et dristig skritt for å redusere karbonavtrykket ditt med Aware, siden kork og tre er nøkkelingredienser i Aware-kolleksjonen. Kork og tre er 100 % naturlige CO2-beholdere og binder karbondioksid. I tillegg er korkmaterialet laget av resirkulert vinkorkproduksjon.

Enkel å installere

Gulvet er like enkelt å legge som det er å demontere med Kährs click-skjøt på både kort- og langsiden for en 2-veis montering. Gjør det til en rask, enkel og ren installasjon.

Inspirert av fargene i nasjonalparker

De beige høye og det brune rustikke fundamentet til Kappadokien skorsteinstopper inspirerte den unike varme fargen og navnet Kappadokien. Kappadokien skaper en romantisk naturlig følelse i ethvert rom...

lagt til handlevogn