Derfor har vi best pris!

Derfor har vi best pris!

Det er mange som lurer på hvordan vi kan selge til lavere pris enn de store kjedene. Det er ikke så rart. Her kan du lese mer om hvordan vi gjør det!

Det aller viktigste er at vi har en lav, men fornuftig fortjeneste, på kjente merkevarer med meget høy standard. Vi har lang erfaring med byggevarehandel og vi følger nøye med på kjedenes kampanjer og tilbudspriser slik at vi også kan være best på pris. Resten er kostnadskontroll.

Vi har en liten, rimelig og fin salgsutstilling med de nyeste og beste produktene fra leverandørene. Vi er spesialister på det vi gjør og har svært høy produktkunnskap. Vi bygger opp våre nettsider selv og annonserer tilbud og kampanjer der vi får mest igjen for pengene.

Vi har et nytt og effektivt transittlager på Vestby. Dette er en rimelig løsning som gir oss et stort konkurransefortinn i forhold til de store byggevarehusene.

Vi selger det som kalles "skaffevarer" og tar 20 prosent ved bestilling for å sikre returkostnader. Resten betaler kundene senest ved levering. Det betyr at vi ikke har tap på krav til andre kunder som du må betale for gjennom høyere priser.

Vi har lavere tilbudspriser enn de store kjedene Monter, Maxbo, Byggmakker og Byggern som har hundrevis av byggevarehus og flere tusen ansatte. Det koster mye å drifte byggevarehusene og det må du betale for i form av høyere priser.

17.11.2019 13:19
lagt til handlevogn