Brede planker i ekte tre

Brede planker i ekte tre

Bjelins brede plank er produsert med en patentert teknikk for å herde treverk og gjøre det sterkere. Et innovativt tregulv med en genuin trefølelse som er mange ganger sterkere enn tradisjonelle tregulv og som utnytter fornybare råvarer optimalt.

Vanligvis er brede plank også tykke. Teknikken med herdet tregulv medfører at gulvene kan gjøres brede, men samtidig holdes tynne - bare 11mm. Derfor slipper du å sage dørblader og gjøre andre kostbare ombygginger i hjemmet ditt

Prisgunstige brede plank (Sjekk prisene her) eller gjør en sammenligning i Prisguiden

22cm er bredere enn det meste. 28 cm er helt unikt, spesielt i denne prisklassen. Til og med lengden er svært tiltalende med drøyt 2,3 meter.

Sortering

Select har en naturlig fargetone med fin struktur, uten større fargevariasjoner. Mindre hel og delt kvist opp til ca. 5mm i diameter eller sparklet kvist opp til ca. 3mm i diameter vil forekomme.

Farge

Gulvet livlighet påvirkes også av innfargingen. Dette gulvet er behandlet med hardvoksolje som er tilsatt lys pigment.

klikk-gulv for perfekt resultat

Låssystemet 5G gjør det lettere enn noensinne å klikke sammen et gulv. Legg det selv eller minimer prosjekttiden. Installeres flytende over undergulvet og gulvunderlaget, uten at det spikres eller limes fast.

Sterkt og holdbart

Woodura er en patentert teknikk som gjør det mulig å styrke treverket og utnytte hele treet som råvare. Holdbart både for deg og vårt miljø.

Treverket presses sammen under høy varme med en trefiberplate som bestrøs med en trepulverblanding. Treverket komprimeres og trepulveret trenger inn nedenfra. Resultatet er et herdet treverk som er mange ganger sterkere og hardere samtidig som utseendet og følelsen bevares. Med Woodura innreder du med treets vakreste deler og resten bidrar til at gulvet skal vare lenge.

09.06.2020 12:13
lagt til handlevogn