Hvorfor velge BOEN parkett?

Hvorfor velge BOEN parkett?

Når du kjøper gulv fra oss, velger du kvalitet, innovasjon og respekt for naturen.

De fleste gulvleverandørene kjøper trevirke hos de samme sagbrukene som også møbelindustrien kjøper sine råvarer fra. Møbelindustrien etterspør, og må betale en høy pris for å få den spesielle kvaliteten som trengs i denne industrien. BOEN eier tre sagbruk, som utelukkende skjærer hardved og vi utnytter derfor hele trestokken selv. Dermed kan vi skaffe deg akkurat den gulvsorteringen du ønsker, fra den jevneste til den røffeste.

BOEN Parkett er tørket for å tåle nordisk klima

Det er viktig at treet blir godt, og ikke minst, riktig nedtørket for at parketten ikke skal begynne å sprekke når den legges i hjemmet ditt. Dette er spesielt viktig her i Norden med tanke på vårt skiftende klima. Det at vi har egne sagbruk i Europa gjør at vi har full kontroll på tørkeprosessen fra rått virke til ferdig parkett. De fleste gulvleverandører mister noe av kontrollen på denne prosessen da de kjøper råvarer som er skipningstørre, altså at materialene allerede er tørket ned til 18 - 20 % RF (relativ fuktighet), før de selv tar over tørkeprosessen.

Flest og best valgmuligheter innen overflatebehandling

Parkettens overflatebehandling har mye å si for dens uttrykk og slitestyrke. Hos oss kan du velge mellom hele fire overflatebehandlinger, hvor vi er først ute med Live Pure som er en prisbelønnet ultramatt lakk som gjør at gulvets overflate ser og føles mer naturlig enn et oljet gulv. Det tåler også mer enn andre lakkerte og oljede gulv, og i tillegg er det nærmest vedlikeholdsfritt!

Du kan også velge mellom BOENs naturolje, den tradisjonelle blanke lakken og den populære mattlakken hvor begge legges i hele 7 tynne lag. Det at lakken legges i tynne, og mange lag fremfor få tykke lag, gjør at du får et gulv med den mest slitesterke overflaten. 

Lett å legge

For å gjøre det enklest mulig å legge gulvet har vi i BOEN valgt det beste fra to verdener. Vi har tatt i bruk to forskjellige låsesystemer hvor leverandørene som har utviklet disse låsesystemene har tatt patent. Unilin klikkprofil er den vi bruker på langsidene av bordet og Välinge 5G er den vi bruker på kortsiden av bordet. Disse låsene gjør at parketten blir veldig enkel å legge, så her sparer du tid og frustrasjon! Og hvorfor ikke velge BOEN Castle 209 mm bred plank? Brede bord gir deg ikke bare et pent gulv, med det gjør også at leggingen går enda raskere!

Tekst og bilder Boen

22.07.2020 11:13
lagt til handlevogn