Kan jeg blande forskjellige gulv?

Kan jeg blande forskjellige gulv?

Du kan for eksempel velge 1-stavsparkett i stuen og en 3-stavsutgave av det samme gulvet for soverommet. Det er harmonisk og smart.

Mange av parkettgulvene våre er fargetilpasset. Det betyr at gulvene utfyller hverandre perfekt og kan brukes sammen, noe som åpner for en verden av muligheter. Det er smart fordi det er rimeligere enn å legge 1-stavparkett i alle rom.

Du kan velge forskjellig design for ulike rom og allikevel oppnå et enhetlig utseende og en homogen stemning. Hva med et 3-stavsgulv for entreen og et 1-stavsgulv for kjøkkenet. Uansett hvor kreativ du er, vil du oppnå en harmonisk stemning.

Følelsen bare Ekte Tre kan gi

Kährs parkett Eik Sky er en av våre bestselgere. Den gjennomsiktige hvite innfargingen på dette børstede 1-stavs eikegulvet i Lux Collection balanserer lyse og mørke kontraster i treet. Med mikrofas på fire sider er uttrykket av en klassisk plank sikret.

3-stavgulvet Eik Rime er fargetilpasset med Eik Sky. Den ultramatte lakken i begge gulvene skaper inntrykk av nylig saget tømmer som effektivt eliminerer reflekser, samtidig som den beskytter treet mot daglig slitasje. Eik Sky og Eik Rime er perfekt sammen uansett hvilke rom de legges i. I vår spennende utstilling kan du se flere fargetilpassede gulv. Ingen andre har flere prøver på Kährs Parkett.

Halve prisen

3-stav parkettgulv koster omtrent halvparten av 1-stav gulvene. Det er altså ikke bare en verden av designmuligheter som åpner seg med kombinasjonen av alle våre fargetilpassede gulv, det er rett og slett mye billigere og en glimrende måte å spare mange penger på. Det du sparer på gulvet blir fort noen tusenlapper som kan komme godt med i ditt prosjekt.

Det lille ekstra

De minste tingene utgjør ofte den største forskjellen. Fargetilpassede gulvlister gir det lille ekstra, ikke bare når det gjelder gulvet, men til hele rommet. Vi kan levere et utvalg gulvlister med farger som matcher parkettgulvet.

-Et miljøvennlig alternativ

Ekte Tre as Norge selger gulv, vegg og interiør i miljøvennlige materialer. -Vi har prisgaranti på kampanjevarer. Når vi annonserer et tilbud skal vi ha den beste prisen. Tar du med matchende lister og tilbehør fikser vi gratis levering i store deler av Østlandet.

Hårek Jørgensen Ekte Tre as tlf. 922 85 118

Kilde: Kährs Norge.

12.11.2019 13:47
lagt til handlevogn