Våre nye gulv 2020

Våre nye gulv 2020

Naturen gir oss noen av de vakreste farger og materialer som både er en fantastisk inspirasjon, men som også blir mer og mer viktig for oss. Dette er hva våre nye gulv er basert på, viktigheten og inspirasjonen til naturen.

Les mer om Boens nyheter i 2020 her:

Lengselen etter naturlighet, et liv i harmoni og beskyttelse av miljøet spiller en stadig større rolle. Derfor fokuserer vi på å gi deg den rå og autentiske følelsen av tre med våre nye produkter Eik Senses og Eik Authentic. For større hygge og tilstedeværelse i rommet, har vi utviklet en subtil røkt eik som tilfører det lille ekstra til rommet med sitt raffinerte utseende.

Det er viktig for oss hva som trender i markedet og hva våre kunder ønsker. Med vårt prosjekt «Their style. Your floor» fikk vi oppleve dette på en annen måte i samarbeid med influenser Elisabeth Halbjørhus og Claire Totman. I mai 2019 inviterte vi dem til vår R&D lab i Sveits for å samarbeide med våre produktutviklere for å utvikle farger til våre nye produkter for 2020. Eik Foggy Brown er resultatet av Elisabeths arbeid, og er en nydelig mørke brun farge som er inspirert av de naturlige elementene jord, vann og luft. 

Tekst og bilder Boen

26.06.2020 11:00
lagt til handlevogn