Rutenett med moderne vri

Rutenett med moderne vri

Hollandsk mønster - et repeterende mønster med tre korte i lengden og et vinkelrett stykke. Resultat er en livfull symmetri

Du har kanskje hørt om gulv i rutenett mønster - et mønster som består av fire horisontale og vertikale staver, noe som gir en interessant dimmensjon til interiøret. Rutenett mønster kan legges på flere ulike måter. På Kährs har vi valgt en moderne vri og kan tilby allerede ferdigkonstruerte parkettgulvbord i hollandskt og franskt mønster.

Kährs Palazzo gulv hører til European Renaissance Collection. Bianco, Rovere, Fumo og Biondo har alle sorteringen Variation som kjennetegnes av variasjon i farge, tone, mønster og kan inneholde små kvister. Eik Palazzo Rovere er lakkert, de andre tre gulvene har en mattlakkert overflate. Palazzo Bianco og Biondi er børstet hvit og den mørkere Palazzo Fumo er røkt.

Vi har store prøver på alle de fire gulvene i European Collection i vår utstilling i Dikevein. Vi har mer enn 60 unike vareprøver som du kan låne med hjem. Det er lettere å ta en avgjørelse når du ser produktet hjemme hos deg.

Kilde: Kährs Norge.

13.01.2020 13:04
lagt til handlevogn