Eik Nouveau Blonde - Skaper lys og rom i rommet

Eik Nouveau Blonde - Skaper lys og rom i rommet

 ”Enkelte er redde for å bruke hvite og lyse gulv fordi de tror at det vil virke kaldt. Men alt kommer an på hva du setter det hvite gulvet sammen med,” fortsetter hun.

Det hvites allsidighet

Som designer hos Kährs tar hun aktivt del i utviklingen av nye gulv. “Det har vært økt etterspørsel etter hvite gulv de siste par årene, og flere og flere oppdager hvor fleksible de er. Vi lanserte nylig flere hvite og lyse gulv i forskjellige nyanser, overflatebehandlinger og størrelser, slik at du nå har flere muligheter til å få frem den interiørstilen du er ute etter,” sier hun.

Ren glans med hvitt på hvitt

”Hvis du bruker hvitt på hvitt – hvite gulv, hvite vegger og hvitt tak sammen med duse overflater og nøytrale tekstiler – blir resultatet rent og himmelsk. En hvit bakgrunn er også perfekt til å vise frem iøynefallende gjenstander, for eksempel forskjellige ting du har funnet, verdifulltarvegods eller designermøbler.”

“Men uansett hva du setter det hvite eller lyse gulvet sammen med og uansett hva slags type hvitt gulv du velger, bidrar det til følelsen av lys og rom, og en atmosfære av letthet og flyt i hjemmet ditt.”

Kilde: Kährs Norge.

15.10.2019 11:06
lagt til handlevogn