Hvordan velge gulv

Hvordan velge gulv

Når du skal legge nytt gulv er det mange faktorer å ta hensyn til. Vi har delt opp prosessen slik at det blir enklere for deg å velge riktig gulv.

Farge

Hvert treslag har sin egen typiske farge. BOEN parkett kommer i mange forskjellige farger som passer til en lang rekke interiørstiler. Gulvene våre presenterer seg i et stort utvalg av fargenyanser, fra de helt lyse til de mørkeste mørke.

Stilretninger

Det er de færreste av oss som har en helt gjennomgående stil i hjemmet, men ser du nærmere på de fire stilretninger vi presenterer, vil du antagelig oppleve at du trekkes mer mot én stil enn de andre. For at det skal bli lettere å finne riktig gulv, anbefaler vi at du tar hensyn til
hvilken retning du føler deg tiltrukket av. Hvilken stil føler du deg mest hjemme i?

Overflater

Gulv som er oljebehandlet ser nesten ut som de kommer rett fra naturen. De har en fin naturlig karakter der treverket kommer til sin rett. Lakkerte overflater er lettstelte, og kommer ibåde matt og blank.

Format

Store rom uttrykker plass og luft, og dette forsterkes om du velger store gulvplank. Eller du kan velge klassisk 3-stavs parkett for full opplevelse av det naturlige fargespillet i treverket. Sist, men ikke minst har vi 2-lags produkter som er perfekte til å legge i tradisjonelle
mønstre, som for eksempel fiskeben.

Ta kontakt for mer inspirasjon

Kilde: Tekst og bilde Boen

22.10.2020 10:00
lagt til handlevogn